Sere??. No to je hrůůůza, to je úúúroveň!!:-)
(Převzato od dámy s kloboukem s rudýma třešněma, která sedí v restauraci a hledí na p.Sováka a p.Menšíka, jak honí hosta se špenátem na zádech a to z filmu - Co takhle dát si špenát)Znáte??
05.06.2011 16:02:00 | Jeněcovevzduchukrásného