Mutační..

Mutační..

Anotace: .. týpci

Ubrániť sa môžem len ak
vyletím k Slnku
mutuje Zem
netopier budem červenák
na fotobunku
kým lietať viem

nechcem sa zmeniť na tvora
podľa logických
poučiek z kníh
nezmutovaná potvora
z biologických
telesných pých

vyťaží, koľko len dá sa
hviezdy poznajú
karmín dvoch blán
zlatý lesk dolu od pása
oči, čo majú
čerň dokorán

v exile na Slnku prečkám
všetky tie zmeny
systémové
sofistikované, k véčkam
prstov, mám gény
z hviezd - prémiové
Autor Petbab, 07.06.2011
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, labuť, Mbonita, Jiná, Květka Š., JR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel