Zcizit fyzice..

Zcizit fyzice..

Anotace: .. vesmír

Stabilní vesmír
řád fyzikální
- jak k tomu přišel?
vybočit nesmí
aby loajální
na záda čišel

bezpočtu kompů
s animacemi
kosmických těles
vědeckou pompu
příznačnou Zemi
kdo by snad nesnes

jako já třeba
ať hvězdám svěří
tajemství zpátky
vědu do sklepa
prachu zdůveří
absťák - ne krátký

rozvine poupě
vesmírné růže
nad zeměkoulí
ablézr v stopě
najít nemůže
klíč, rty našpoulí

a jde si posvém
- slunce snad svítí
řád-neřád, pořád
do háje s kosmem
když kvete kvítí
drtivý dopad

škrtneme taky
vždyť kde by se vzal?
z růží lupeny
- malé zázraky
srdcový král
sype rumený
Autor Petbab, 10.06.2011
Přečteno 379x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, hatlapatla, PIPSQUEAK, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, zenge, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí