Jo a abych nezapomněla - mateřídouška, sedmikráska, špetka bezu, trošku měsíčku zahradního a velká lžíce modrého slézu (modrá je dobrá ;o) To zabere stopro!!!
PS: Med se slivovičkou namíchat a pravidelně užívat vřele doporučuji :o)
07.02.2006 14:19:00 | Cecilka
Jejky, chřipka??? To chce sbaštit aspoň 3000 céček denně (ale ne těch závěsových!! :o)))
07.02.2006 14:17:00 | Cecilka
Ničit cizí stíny...
no, koho by to napadlo,
ten pěkně zašmouhá si jimi
své vlastní zrcadlo...
Tak tohle je vážně "řacha", jak říká Šuměnka... :o)
06.02.2006 14:34:00 | Cecilka