Anotace: Básnička je součástí seriálu "Dneska má svátek", který píšu od začátku roku a který najdete (i se zvukovou formou básniček) na stránce www.rudyamon.cz. Každý den nové jméno z kalendáře. Bavte se ... když vás to pobaví:-)
Sbírka: Dneska má svátek ...
Myslím, že se v davu ztratí
jeho mocné umy...
bojím se, že jeho kouzla
jen lehce zašumí...
;o)
21.06.2011 08:13:00 | Cecilka