Zkouška z angličtiny
Anotace: :D makarónština jak vyšitá
Místo zkoušky z angličtiny
...
marně hledám pocit viny
...
Tak bezbřehý je Tvůj klín
...
Znovu padám do peřin
Do you speak English, gentleman?
...
Co? Zírám s hloupým úsměvem.
You are kiding, aren't You?!
...
Těžce si koleduju....
To snad ne - běžte ven!
Zdá se, že jsem vyřazen.
Ale žádný spleen -
- dokud v hlavě mám Tvůj klín :D
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: rezina, just me, lexus, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)