Balada o slečně, co přílišně kalila
kapaly kapky mi na klopy
předzvěstí stoleté potopy
kapaly kapky o kapku víc
nežli je zvyklé pro jarní líc
voda se valila vůkol lán
konkurence Niagárám
voda se valila, svalila
slečnu, co včera moc kalila
voda ji svrhla do kanálu
jak jest psáno v místím análu
slečna se tam chvíli topila
však byla ještě dost opilá
nakonec byl konec konečně
slečna jak ,,plavala" horečně
ztratila své síly opilce
a na dně byla hle ve chvilce
tož děti mějte víc rozumu
a nechoďte za deště do rumu
jakmile na míle zříte mrak
preferujte spíš z okůrek lák
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, divoska_jaja, ECHO PARAZIT, E.T.Jane
Komentáře (2)
Komentujících (2)