Anotace: Řeknu vám pravdu, Adrianě bych se do rukou nechtěl dostat. Je ale fakt, že když už by se tak stalo, možná bych se jí už těch rukou nechtěl dostat ven. No, tohle nebudeme řešit. Adriana je nepochybně akční žena, jak už traktoristky nadšené armádou bývají.
Děkuji Květinko, jsem moc rád, že se ti to líbí ... :-) Přeji krásný večer.
26.06.2011 20:47:00 | Rudyamon