Anotace: .
Todle bych zařadil do smutných básniček nebo do básní o lidech. Vtipný mi to moc nepřijde, když hovada kvůli pár korunám kradou do výkupu železa.
13.02.2012 09:41:27 | CRASH
Zkuste se na to podívat pohledem bezdomovce. Uvidíte na železnici hromadu železa a mědi ležet ladem! Těch rohlíků, půlek chleba a nekonečné množství krabic vína ...
Tím nechci říct, že krádeže schvaluji!
26.06.2011 23:14:00 | Zasr. romantik