Petr a Pavel (Z cyklu Dneska má svátek ...)
Anotace: Petr a Pavel jsou dva kamarádi, ale to je jejich věc, no ne? Podstatné je, že jim je fajn. Tak jim popřejme všechno dobré ...
Petr s Pavlem kamarádí
v jednom bytě věrně
a všechno co, mají rádi,
dělí stejnoměrně.
Napůl jabko, napůl párek,
napůl prostor v loži …
Když jeden z nich koupí dárek,
ten druhý se složí.
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Přečteno 297x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, hašlerka, Jiná, zvířenka, Gabrielle, Květka Š., Mbonita
Komentáře (0)