Anotace: Text k písničce, kterou jsme složili s manželem po přečtení příbalového letáku... Aneb, jak občas děláme i to, o čem si myslíme, že pro nás neni nejlepší, ze strachu, že by mohlo být ještě hůř. ;-)
zasmála jsem se.. ale ono to vlastně zas tak vtipné není.. vítej realito :)
04.07.2011 12:01:00 | excited
Tralalalgin mě rozesmál. A aspirin jako většina léků - raději vedlejší účinky nečtu, protože bych musela spolykat další- na deprese.. Když by nějaká vedlejší reakce proběhla, tak pak si přečtu a přestanu. U mě dobrý. Raději nečíst :D Ale kvůli týhle básničce bylo fajn číst. Pěkná.
29.06.2011 12:08:00 | E.T.Jane
Moje mamka dostala od nějakýho mudra prášky,který měly víc nežádoucích účinků nežli léčebných- mezi nežádoucími byla i nevhodnost řídit mechanizační prostředky-tak jsme jí zakázali jeřád a traktor, prášky radši spláchli a je jí o mnoho líp...
Nejlepčí na všechno je Tralalalgin!
29.06.2011 11:22:00 | zvířenka