O polednách na rumišti
všecičko se krásně blyští.
Tak dělala dřep,
by sebrala střep.
V ordinaci teďka piští,
když k ní jehla s nití sviští.
Div ji pepka neklepne,
že si dlouho nedřepne.
(Furt si říká: ne, dřep ne.)
01.07.2011 13:05:00 | divoska_jaja