Pes
Pes nejlepší je přítel člověka, tak už je to dáno,
štěká, ocasem zametá, ochočen byl dávno.
Pes který štěká nekouše v dnešní době není pravda,
já šel spoza rohu pes, teď na ruce je sádra.
Z toho plyne poučení, které je dobré vědět,
nevěř jenom pořekadlům použij i svůj mozek.
Komentáře (0)