Beznoh
Anotace: to nepůjde ...(po dobrém)
Dvacet let v Česku žil, mlčel jsem
dvacet let hleděl jak kradou,
zato dnes na prahu reforem
zůstávám s pokleslou bradou.
Opasek musím si utáhnout,
byl zatím jen pro parádu,
zpráskaný pro ně jsem vohnout,
co zodpovědnou má vládu.
Musím jim vyjádřit podporu,
navštívit je v jejich sídle,
do Prahy v pracovním mundúru,
na cestu beru si vidle.
Říkám si pro sebe: je špatně,
že mám beránčí náturu,
pak vládě provedu bezplatně
vidlemi akupunkturu.
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Doradan, labuť
Komentáře (0)