Pravda o Perníkové chaloupce
Anotace: Nebuďme zaslepeni perníčkem :-)
Když sejdeš z cesty
neboj se, neboj,
vyšplhej na smrčky
a pak jen sleduj!
Zapomeň na perník,
otoč svou hlavu,
v okýnku tam tatík
popíjí kávu.
Mamča už na stole
kachýnkou cpe se,
že tě má tak ráda
stojíš teď v lese!
Komentáře (0)