kraťasy
Anotace: vícero krátkých dílek.
MY O VLKU...
Všichni příliš okatě
nebaví se o Kátě.
JE TO TAKOVÁ SEKTA...
tak jsem párkrát sek' ta
děťátka Boží
Takže už se množí
...Po kouskách
ŽROUT
To se pomějí,
když až po mě jí.
SKUTEČNÁ PŘÍČINA SMRTI
Borec Bruce Lee
dostal bruslí
To už asi nerozbruslí
LEHKÁ SATIRA NA NÁKUPY VOJENSKÉHO MATERIÁLU
Chtěli loďstvo v poslanecký
nechali si poslat necky
velí vlastním vodičkám
rozkazujou kachničkám
Komentáře (2)
Komentujících (2)