Óda na češtinské vymyšlenosti
Anotace: & odpočinek po našem Těch názvů je mnohem víc, klidně se přidejte v komentářích
Po práci zajdem celý zmožený
na jedno točený
nebo-li pivoňku, plzničku, gábinku,
orosený, zlatý pramen, stelinku..
Budeme zlinkovaní, na šrot,
ožralí, na padrť, nacamraní, opilí …
alkoholem prohnilí
Půjdeme pěšky.
Zachováme staré zvyky,
ať nepotkáme benga, policajty,
uniformy, poliše, fíky..
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Live to fight, Houda, Fanosh, hatlapatla, ECHO PARAZIT, Jajas, janewe
Komentáře (2)
Komentujících (2)