naštvaná Marie
Anotace: fotbalové mužstvo s Marií v bráně
Maruš sedí přemítá
proč jí Jarouš nevítá
zase někde kouká
a loví svého brouka
no a jak to jinde chodí
Každý na jiné jsme lodi
jeden cvičí v posilovně
až mu praskaj kosti
druhej mumlá skromně
a tejden se postí
řetí maká do úmoru
nemůže si pomoci
čtvrtej kašle na pokoru
a chlastá denně do noci
pátej sedí na rybách
a nevnímá okolí
šestej hloubá v pochybách
že je součást soukolí
sedmej svojí ženu mlátí
klidně vedle jinou klátí
osmej líbá stromy v lese
deset klíšťat domu nese
devátej furt jenom kouří
na okolí stále bouří
desátej má svého kamaráda
začínám je nemít ráda
sranda s nima není
hlavně když se pivo pění
a pak klečí brečí fňukají
a na čelo si ťukají
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., hauskaa, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)