Anotace: Karban má své stinné stránky, jak se měl Vítězslav možnost přesvědčit. Pochopil, že ani výhra mu nepřinese spokojenost. A to dneska vůbec nešvindloval. Dneska je prostě smolný den prokletých čertových obrázků. Snad zítra, nebo někdy ...
To máte celej kalendář ?
Nezlobte se,ale přijde mi to docela grafomanské činění na každý den v kalendáři básničku.
21.07.2011 14:00:00 | mademoiselle secret