Anotace: Slepenec inspirovaný bajkou Jana Urbana /Nenič cizí stíny/, nemohu si jej odpustit, pro liškovost mi vlastní.Liščeznám zdejším pro potěchu...
Opětně si troufám ocenit pouze zajímavá spojení slov, ale asi si to budu muset přečíst časem ještě jednou, páč jsem to asi úplně nepochopil...
22.02.2006 01:16:00 | Jan Václav Pražský
holt krev má z jeřabin, v kmotřičinci liščích krasavic je mi hej, mám pro ně slabost, bratříčku...
09.02.2006 18:49:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...