Anotace: Z lázní - jedna z mnoha procedur a sice na kole šlapadla a šlapání se zátěží.
Tak tutok proceduru jsem zatím nežila... ačkoliv byla by mě asik na míru, jenomže osud je nemilosrdný, na mě se musí trošku vopatrně.
29.07.2011 22:48:00 | NikitaNikaT.
Sportem ku zdraví, ergomet tě napraví, budeš jako čiluška hned, ať žije ergomet :-))
28.07.2011 22:51:00 | Kars
Není nad to šlápnout do pedálů na kole v přírodě.
Jo, a Contador prý zahodil kolo. Asi se bojí.
28.07.2011 20:01:00 | Zasr. romantik