a co přání
zemské Panny
znáš?
Zorněný lán
džbán živý vody..
Malinový schody.
Dubová lavice.
Cit v okenicích.
Ve střevících sny.
Zápraží co jméno má.
Láska veliká?:-)
29.07.2011 14:40:00 | Mbonita
..ty kouzelné mořské panny
jsou jen mořskou pěnou zahaleny
a námořníkům,rybářům nedají spát
každý by se s ní chtěl hned
milovat~~~
~~~^~~~^~~~
A to pak Neptun zuří
a celé moře bouří...
~~~
29.07.2011 11:09:00 | Květka Š.
asi ani já, ač žena
bych netroufla si hádat
jaké přání mají mořské panny
možná? na lidi rozezlena
bych ústy foukla do tornáda
a vlny poslala na všechny strany
jako své varování
mít moře čistý - to je moje přání...
29.07.2011 08:44:00 | šuměnka