Anotace: Kdo ví o jakého Gusta šlo? Byl jen jediný Gusto známý v té dávné době. A tak vzdejme čest a slávu straně, která snad už konečně jednoho dne bude zrušená ...
:) myslím, že po přečtení Tvé básně si každý Gusta zazpívá:"Chtěl bych se jmenovat Jan!!" :)))
02.08.2011 00:10:00 | Noc17