Oldřiška (Dneska má svátek ...)
Anotace: Nevěra se nevyplácí, to je známá věc. Nevím jak to dopadlo s Oldřiškou z dnešního příběhu, ale chlapík, který si s ní dal rande měl opravdu těžký den ...
S Oldřiškou v parku
za masnou,
chtěl prožít chvilku
překrásnou.
Příběh měl režii
bez úcty k touze.
Přišla i s manželem,
hrál si s ním dlouze ...
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Komentáře (0)