Díky, Ringo, to bylo mile řečeno. Já jsem si v té básničce šla prostě ulevit a strašně to pomohlo...
09.10.2011 17:16:00 | alea17
Trásl jsem se strachy, ze mne uderí mezi oci nejaké pubertální dílko s nepreberným mnozstvím „srapnelu“. No a vida, jaké príjemné prekvapení!
26.09.2011 10:29:00 | Ringo
Díky oběma! To byl zkrátka víkend jak "víno" a emoce prostě musely ven :-) A obligátní otázku - co bude k večeři - přímo miluju!!!
08.08.2011 15:52:00 | alea17
Docela dobře jsem se dokázala do tvé básně vcítit, taky mám občas pocit, že je všechno napříč, ale díky, že jsi i trochu úsměvu vyloudila, maličko škodolibě .-), že v tom nebývám sama. Fajn báseň pro uvolnění emocí :-)
08.08.2011 12:44:00 | labuť