Soběslav (Dneska má svátek ...)
Anotace: Je hezké denně oslavovat, ovšem důsledky na sebe nedají dlouho čekat. To už kdysi dávno pochopil i Soběslav ...
Soběslav slavil rád a slavně -
vždyť cokoli dá se oslavit -
a slavil denně neúnavně,
zvykl si s dny se nemazlit.
Kdo znal ho, říkal: „Je to třída,
bez něj je párty pusté nic!“
Sláva ho zmohla, tak se vydal
bez velké slávy do Bohnic.
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š.
Komentáře (0)