Anotace: Dnešní příběh není o někom, ale o něčem. Jenže Vavřinec je víno královské, takže první věta vlastně neplatí, neboť vín je hodně, ale král může být jen jeden a rozhodně to není jen tak někdo nebo něco. Mnohý se mnou souhlasit možná nebude, ale to nevadí.
Děkuji Kytce a Novému paprsku za supr přízpěvky.
Whioletě nevím odpovědět, ale myslím, že jich bude hodně ... těch Vavřinců ...
10.08.2011 23:02:00 | Rudyamon
Potlesk Kytce, teď něco zkusím já
Vavřinec se narodil
ve vinárně se usídlil
stárnul tam a byl tak sám
až mu přibyl kamarád
pan Portský se jmenoval
a krásně mu k svátku zazpíval
Vavřinec byl tak rád že složil mu někdo báseň
až omládl jak tato vášeň
10.08.2011 10:25:00 | Nový paprsek