Anotace: Dnešní básnička je varováním před jedním z největších nebezpečí, které číhají na člověka, který bydlí v podnájmu. Jeho zdraví a taky život visí na vlásku. Sice ne všechny domovnice si říkají Klára, ale jméno není důležité, jen činy. Pozor na domovnice ...
Kytko, je to, jako obvykle, supr komentář. Potvrdila jsi mou teorii, že domovnice jsou nebezpečné, i když nejsou Kláry ... :-)
12.08.2011 09:56:00 | Rudyamon