Madla
Anotace: spontánní a spíše debilní verše k pousmání...
Volala mi blonďatá Madla,
že jí už padla,padla,padla.
Že má chuť na párek,
sraz máme u bárek.
Procházky u řeky to maj holky rády,
tak jako já hrnek horké čokolády.
Vítek hrál okénko do ulice,
když jsem líbal její rty a líce.
Zítra se uvidíme jistě zas,
Madla mi v pubu dá píva máz.
Komentáře (0)