Anotace: název říká vše
Šíšmarjá...ST...a radši beze slov,já bych to s tou flaškou asi jinak řešila...o))
23.09.2011 20:17:00 | střelkyně1
nevím, jestli není jedna flaška málo... (když si tak představuju sebe v roli manželky)... nebo tu slivovici míníš lít do sebe?
17.08.2011 07:21:00 | JA.RO.
Soudím, že nejsi z jižní Moravy!? :o))
ST!
Jen mi to připadá jako zbytečné plýtvání hodnot pro někoho, kdo to neocení. Tím myslím tu slivovici! Napájet manželku ...
16.08.2011 22:55:00 | Zasr. romantik