Perseidy..
Dvanáctého kolem desáté
vozil jsem se večer nad Vídní
na Perseidech - prý je na té
báchorce můj podpis solidní
Sternwarte s nadějí v oblacích
zbrusu naleštěná kukadla
v kloubech, jak na koních houpacích
vzpřímila, aby pak uvadla
nezhlédla, jak k poctě barona
Muenchhausena v roji létavic
je replika jeho názorná
(kdo nemá důkaz, ten nemá nic)
neuvěřili by jste mi snad
ža na závěr hry jsem spatřil míč
z plazmatu, vřelý na každý pád
- být tam a na něm si nezafič!
pálí mě zadek, chci vydržet
jen ať to bouchne v Prátru vše
najednou ššš vypařil se, čert
aby ho vzal.. měl důkaz? lže!
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Juan Francesco de Faro, labuť
Komentáře (0)