sluníčková dáma
Dnes jsem viděl paní
a zíral jsem v úžasu
víno uzavřené v dlani
a dlouhé vlasy do pasu
na hlavě měla kapesníček
a z něj krásnou čepičku
cigárko a popelníček
při poledním sluníčku
v plavkách venku
slunce pálí jako pec
v ruce hladí sklenku
nezná slovo nakonec
blažený výraz v tváři
dává vale kalendáři
říkám co to slunce
tabák a sklenka v ruce
ona že koleno jí bolí
a tím že se to zhojí
má už osmičku a šestku k tomu
to už stojí za poklonu
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)