Omluva pachatele
Anotace: ... aneb Nemístný žertík s bicyklem během oslav :-)
Chodila Nikola
Chodila dokola
Okolo prázdného
Stojanu na kola
Kolo tam nebylo
Do breku jí bylo
Náladu Nikole
Zcela to zkazilo
Napadlo Nikolu
Bezpečnost zavolá
Kdo kolo ukradl
Co je to za vola
Telefon v ruce má
Již číslo vytáčí
Kolotoč výslechů
Málem již roztáčí
Vykřikly kámošky
Jana a Elpida
Dva metry nad zemí
Je tvoje Merida
Tak kolo našlo se
Pár metrů od místa
Může však bez zámku
Ztratit se dočista…
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
Komentáře (0)