Horko holko...
Anotace: Tohle jsem napsal teď! A co mě inspirovalo? Horko! :D
v tomto horku
jsem si našel holku
myslel jsem že blouzním
pak jsem si všíml, že s ní souzním
řekl jsem ji, milá holko
vykašli se na to, že je horko
pod peřinou je přeci větší teplo
tak pojď sem a zhasni už to světlo
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)