Anotace: Znáte to, když je nutnost, jak přešlapujete a zpíváte si, jen aby ďábel na chvíli odešel? Věřím, že nejeden člověk se v tom vidí.
jááá hááááá,hej to bylo hustý....tak ted sem se fakt pobavil,normálně sem pozval k počítači tátu a segru a ty se smáli taky.....takže za nás všechny máš šest bodů.
25.08.2011 21:12:00 | ECHO PARAZIT