Kozí rohy
Anotace: "Pálivé papričky protáhnou řiť, plámínku z prdele, na cestu sviť."
Snědla spoustu kozích rohů
a pak modlila se k Bohu.
"Bylo to dvojité pálení,
dovnitř a ven, ach, to trávení,
pocit nafouklého břicha.
Zvuk strašný se nese z ticha
- kapku nechutné a k zlosti.
Nechme už těch pitomostí!
Najím se zas do sytosti,
ne kozích rohů, těch je dost,
teď spolehnu se na pevnost."
Přečteno 611x
Tipy 14
Poslední tipující: Iv, Emmelia, ECHO PARAZIT, jitka.svobodova, tato22, CULIKATÁ, Koza, E.T.Jane
Komentáře (7)
Komentujících (5)