Cesta do pravěku
Anotace: Tak ještě jednu volovinu, tohle měl být původně popěvek, jenže se nedá moc vyslovit, takže se proměnil v klobáseň s refrénem (a jedním těžce pubertálním, leč gramatickým veršem). :-)
Říká pterodaktyl pterodaktylu,
jestli ses moc napil, netlač na pilu.
Když je pterodaktyl příliš opilý,
mnohé pterodaktylky on opylí.
refrén:
Byli-li by milí nebo nemilí,
zachovaj si duši pterodaktylí,
veleještěři se rádi hašteří,
zvláště když se nad pralesem zešeří.
Když pak pterodaktyl ráno procitá,
svědomí a city prostě odmítá,
místo citů cituje on tradice:
když se licituje, bolí palice.
refrén
Než se kvůli ženským stavět na hlavu,
po praptákovi pošle pár pozdravů
pterodaktylkám, které se snažily
získat velké srdce pterodaktylí.
Přečteno 746x
Tipy 31
Poslední tipující: Kozoroh 1, Morgenstern, Markéta Hl., James Libustka, Jožin z Moravy, carodejka, teď už nikdo, Jenda P., Zasr. romantik, Sleepwalker, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)