Anotace: Boleslav věřil na znamení a osud. Věřil, že když bude svou „živnost“ provozovat ve městě, které nese jeho jméno, že bude úspěšný. No jo, nějak se to pokazilo a odneslo to zdraví ...
Čiky, tak tohle je vlastně válka s terorismem. Dobře mu tak, co chtěl to má ...
06.09.2011 20:43:00 | Rudyamon