Jezdíš "emhádéčkem"?
To chce kuráž!
Nemůžeš být béčkem!
PS.: Taky jím jezdím!:-))
11.09.2011 06:46:00 | hloubavá
a na té trase k domovu ještě nastoupí tak pátnáct cigánů, nedejbože celá rodina a panu řidiči se zrovna zdá, že tempo vyhlídkové jízdy bude uplně stačit, vždyď je venku tak krásně.
09.09.2011 07:23:00 | Fanosh
Prima změna, počíst si a smíchem perlit.
To když druhý zažije, veselo je, sranda je.
07.09.2011 10:30:00 | s.e.n