Vnady
Anotace: Jen tak aby myšlenky nestály, dvě pro mou drahou na odlehčenou
Na vysvedčení samé dobré,
to pak není doma med,
ty Tvé napínají triko modré,
ať nevidí je celý svět!
Přes silnici nervnou,
přes kočičí hlavy,
při skocích mne napadnou,
tvoje krásné vnady.
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
Komentáře (0)