Denisa (Dneska má svátek ...)
Anotace: Každý člověk chce, buď vědomě nebo podvědomě, ukázat lidem ve svém okolí, co je na něm hodné obdivu. I Denisa měla takovou touhu. A dokázala světu, že za to stojí. Její fotky obdivují davy ...
Denisa chce odhalit
před světem svou duši,
své já, své mám i svůj cit,
své víc než lze tušit.
Oslovila se vší snahou
odborníky s praxí
a dnes fotí pravdu nahou
za příslušnou taxy.
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Komentáře (1)
Komentujících (1)