Vafky Franze Kafky
Anotace: ...no snad ani ne...:)
Hybaj se vykoupat!!
...veverka na švába
Že prej sou špindíry
...řekla jí prabába.
V lese to ožívá..přestává robota
pařba tkví ve vzduchu...blíží se sobota.
Veverka nasává..nos jako bramboru
zkalená na padrť..drápe se nahoru.
Hajnej i Větrník..utekli z pakárny
jeden je zmatenej...a druhej z cukrárny.
Zaječí trampoty...nikoho netlačí
vlk trapák vyhlíží..koho že posvačí.
Fakt hustej je tenhle les
..nevidíš přez listí
Nikomu nechyběj..německý turisti.
Komentáře (1)
Komentujících (1)