Zita (Dneska má svátek ....)
Anotace: Zita se zaměstnala a ani přesně nevěděla, co bude náplní její práce. To se dozvěděla hned po podpisu smlouvy. Fakt nevím, jak to pak vyřešila ...
Zita stírá pot si z čela,
dnes je v práci první den.
Což o to, ten plat by chtěla,
ale šéf, ten starý křen,
po podpisu smlouvy začal
mluvit fakt dost hloupě,
v práci nejvíc ctí si zápal
a říkal jí poupě.
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Komentáře (1)
Komentujících (1)