Anotace: Adrenalinový sport a samovražda mají pravděpodobně mnoho společných rysů. Nejenom v tom, jak to nakonec může dopadnout, ale snad i v samotné přípravě. Na vlastní kůži si to ověřil i Matouš ...
Doufám, že si Matouš vezme poučení od Čiky, jen aby to zas pak nepřehnal s alkoholem U Matouše s E.T.Jane :-)
21.09.2011 14:43:00 | Rudyamon
U Matouše-znám tuhletu hospodu,
když skočíš, zajdeme tam spolu..
A tak Matouš skočil
by v hospodě U Matouše
hubu svou pak smočil :)
21.09.2011 07:38:00 | E.T.Jane