Anotace: Báseň je průlomovým řezem do problematiky klamavých reklam, nezodpovědnosti současných českých řemeslnic. Nastavuje zrcadlo kapitalistické společnosti, kde zisk je řídícím faktorem veškrého dění. Hamba, hamba!
Nelze než souhlasit, jest to skvělá sonda do samé podstaty prohnilé kapitalistické společnosti, kde se každý žene jen za vlastním mamonem. :-)
21.09.2011 13:32:00 | divoska_jaja
Trefná báseň,
neúprsná satira až si myslím, že způsobí přinejmenším revoluci, která otočí kolem dějin nepředvídatelným směrem!!!
21.09.2011 09:40:00 | René Vulkán