Anotace: Říká se, že kdo čím zachází, tím také schází. Dalo by se to i upravit - kdo čím zachází, tím se taky stane. To je případ Dariny, která pracuje v jistém zvláštním ústavu.
Na ni má vliv její práce víc než člověk tuší,
asponnn že prak pouze bere a neběhá s kuší.
22.09.2011 21:56:00 | Ringo