Anotace: Svoboda projevu je jednou s velikých vymožeností. Berta jako zakladatelka Společnosti Svobodného Projevu se s tím naprosto ztotožňuje a nehodlá se o tuto vymoženost nechat nikým připravit.
No, pokud je to o Bártovi, tak potom snad o politicích jako celku ... :-)
23.09.2011 15:02:00 | Rudyamon
Nemám rád moc tuhle Bertu,
posílám ji radsi k certu.
To se vztahuje na osobu, ne na Tvou básen. ?
Rozhodl jsem se zatím radeji u nikoho netipovat, já se vseobecne tezko rozhoduji. Diakritiku budu s dovolením delat jen napul, mne se na nemecké klávesnici vyrábejí krouzky a hacky dost slozite.
23.09.2011 09:03:00 | Ringo