Anotace: Dnešní příběh, v němž hraje svou důležitou roli Andrea, nemá v sobě moc logiky. Naproti tomu se vyznačuje zvýšeným výskytem písmena „R“ v textu a slovem, které jsem speciálně pro tuto příležitost vymyslel. No a to je asi jediný její kulturní přínos ...
Andrea hledá též písmenka s eRky
a nová slova kreslí
morseovkou na pastelky :)
26.09.2011 10:30:00 | E.T.Jane