Anotace: Jonášův příběh by se docela dobře mohl stát pivařskou hymnou, kdyby nepoukazoval na jeho neutěšený rodinný život, v němž mu není dovoleno věnovat se svým koníčkům. A to zrovna dnes měl v plánu dostat se k podstatně vyšším číslům ...
Odvedla si Jonáša stará Jonáška
a sedmé pivo donesla dom
pak pivní donáška..
27.09.2011 10:15:00 | E.T.Jane