Anotace: Ze sbírky „Nezabloudíš-li, neskonáš…“ Zážitky s cestovkou Zabloudil & Skonal, N. I. (nothing included) — limerick jedenáctý
Sbírka: Nezabloudíš-li, neskonáš…
Jednou zrána Postoloprťan
vytáh na mě zpod stolu frťan.
Tak z výpravy do Postoloprt
v paměti mám skoro holoprd,
zato režnou hrtan rozvrtán.
jeden cestou do Postoloprd
zavrávoral, pak poškolobrt
upadl a na tváři měl šrám
jako by si prožil velkej flám
a přitom jen šel a vypil prd :)
19.11.2024 13:07:25 | šuměnka